1. Kotleciki jagnięce w ziołowej panierce

    Kotleciki jagnięce w ziołowej panierce podane z grilowanym górskim serem z sałatką z kuskusu w sosie pieczeniowym o aromacie mięty i miodu

  2. Galantyna z kaczki z drobiowymi wątróbkami

    Galantyna z kaczki z drobiowymi wątróbkami w wybornym sosie truflowym podana z kluseczkami ze szpinakiem oraz ciepłą sałatką z buraków i gruszki

  3. Wieprzowy filet mignon

    Wieprzowy filet mignon marynowany w ziołach prowansalskich i czosnku z sosem serowym, racuszkiem ziemniaczanym, sałatką z karczochów oraz galaretką z czerwonych porzeczek

  4. Pieczona pierś z kurczaka w sosie orzechowo – truflowym

    Pieczona pierś z kurczaka w sosie orzechowo – truflowym serwowana z puree z marchwi z dodatkiem selera naciowego, pieczonym ziemniakiem oraz bukietem sałat

  5. Grillowany stek z polędwicy wołowej

    Grillowany stek z polędwicy wołowej w sosie z zielonego pieprzu i brandy z ziemniakami gratinr i spaghetti z cukinii w maśle ziołowym